Maquinària - Reparacions Industrials la Plana

Oblidis de les màquines parades

Deixi de pensar en l'estat de les seves màquines i dediqui tot el seu temps al seu negoci, nosaltres ens ocupem dels manteniments preventius de tota la seva maquinària. D'aquesta manera no s'haurà de preocupar més de parar la seva producció per culpa d'una avaria inesperada.

L'eina més efectiva per evitar una avaria, és el manteniment. Compti amb els millors professionals alhora de detectar futurs problemes que li suposaran en el futur un estalvi de temps i diners importantíssim.

Manteniment i Reparació de Centres de Mecanitzat

Ens encarreguem del manteniment general dels Centres de Mecanitzat i la reparació de totes les parts que puguin estar avariades del seu centre de mecanitzat: Reparació de capçals, canvi de rodaments, sistemes de refrigeració, sistema hidràulic, caixa de velocitats, encóders, guies dels eixos, etc. Tot amb la màxima garantia i seguretat.

Manteniment i Reparació de Torns

Mantenim els torns com el primer dia, tenim una gran experiència tant amb torns manuals com amb torns de control numèric. Mantenim i reparem totes les parts dels torns: Torreta d'eines, motors, encóders, rodaments del capçal, mordaça, sistema hidràulic, guies dels eixos, sistema de refrigeració, etc. Tot amb la màxima garantia i seguretat.

Manteniment i Reparació de Fresadores

Oblidis de les peces defectuoses o tares, li oferim totes les solucions que pugui necessitar per poder treballar amb la seva fresadora amb la màxima tranquilitat. rectificació de les guies, reparació de caixes d'engranatges, rectificació de taules, etc.

Manteniment i Reparació de Plegadores

Te problemes amb la seva plegadora? Li oferim totes les solucions que pugui necessitar, des del canvi de juntes dels cilindres, calibració de les baixades, rectificació dels cilindres, rectificació dels regles, canvi de filtres, canvi d'oli, etc.

Manteniment i Reparació de Cisalles

Treballi amb la seva Cisalla amb la tranquilitat que tot està ben ajustat. Li oferim totes les solucions als problemes que pugui tenir, des del manteniment regular de la seva cisalla, rectificació i canvi de ganivetes, reparació dels pistons, calibració del regle, etc.

Manteniment i Reparació de Línies de Producció

Les línies de Producció, són un dels elements bàsics de la indústira, per això li oferim la possibilitat de que no hagi de patir mai una parada en la seva producció. Des del manteniment preventiu d'averies fins a la reparació de problemes amb qualsevol de les seves parts ja sigui motora, hidràulica, pneumàtica, etc.