Política de Privacitat - Reparacions Industrials la Plana

Autorització a l’tractament de dades personals
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de Reparacions Industrials la Plana SL amb CIF B66670209 i domicili social situat en Carrer Sant Llorenç Desmunts, 8 de Vic (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Reparacions Industrials la Plana SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

Reparacions Industrials la Plana SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Reparacions Industrials la Plana SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l’consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’correu electrònic administracio@repindlaplana.cat.

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de Reparacions Industrials la Plana SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o a el telèfon 902.877.192.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament de el formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de Reparacions Industrials la Plana SL.